Ingrediente

ULEI din SÂMBURI de RODIE


ULEI din SÂMBURI de RODIE Ingrediente (INCI): punica granatum seed extract and rosmarinus officinalis leaf extract. De o bogăție inegalabilă, uleiul din semințe de rodie este folosit în produsele cosmetice ca activ cosmetic. Efectele benefice ale fructului de rodie sunt recunoscute și documentate în Orient încă din cele mai vechi timpuri. Proprietățile antioxidante, anti-hipertensive și… Citește în continuare ULEI din SÂMBURI de RODIE

Reclame