Deodorant Natural Lavanda cu Piatra de Alaun
Deodorante

Deodorant Natural Lavanda cu Piatra de Alaun


Deodorant Natural Lavanda cu Piatra de Alaun
Deodorant Natural Lavanda cu Piatra de Alaun

Deodorant Natural Lavanda cu Piatra de Alaun – 18 lei (50 ml)

Deodorant natural vegetal tip gel pentru toate tipurile de piele. O formula noua cu o aroma placuta de lavanda si note florale pentru cei care iubesc natura. Deodorantul previne cu eficienta aparitia mirosurilor neplacute rezultate in urma transpiratiei fara a bloca transpiratia naturala a corpului. Deodorantul este un calmant si un stimulator general pentru corp si spirit. Uleiul de lavanda are proprietati antiseptice, antiinflamatoare si este folosit pentru tratarea anxietatii, insomniei, depresiei si a agitatiei.

Proprietati/beneficii: antiseptic, camant, stimulant, nu blochează porii pielii, acționează eficient împotriva mirosurilor neplăcute care se dezvoltă în urma transpirației, nu lasă urme pe haine.

Comercializare: recipient de sticla tip roll-on care se poate reumple. Înainte de folosire, agită bine recipientul.

Conține: apă plată, piatră de alaun, ulei esential de lavanda cu efect antibacterian și de combatere a mirosului neplăcut.

Produsul nu conține aditivi, coloranti chimici, parfumuri artificiale sau conservanti. A se pastra intr-un loc curat, ferit de umezeala, intre 5-25°C. Produsul nu a fost testat pe animale. Produs organic, nu contine conservanti, coloranti artificiali, grasimi animale, parfumuri artificiale.

Ingredientele folosite în acest deodorant nu afectează în sens negativ flora naturală a pielii. Deodorantul convențional este toxic și interferează cu sistemul natural de eliminare a toxinelor din organism. Antiperspirantele blochează porii și împiedică formarea transpirației, ceea ce în general nu este de dorit.

Cantitate 50 ml ±1% – 18 lei

Produs pentru îngrijirea pielii realizat cu ingrediente naturale.
Produsul se realizează în loturi mici, pe bază de comandă.

ATENTIONARE!
Produsul se folosește pentru îngrijirea pielii sănătoase.  În caz de alergie la unul din ingrediente, clătiți bine locul cu apă rece, întrerupeți folosirea produsului. Solicitați asistență medicală specializată dacă este necesar!

Referinţe:
1. Informațiile disponibile pe site-ul nostru, selecțiile specificațiilor cu privire la proprietățile și beneficiile ingredientelor sunt alcatuite pe baza sintezei literaturii de specialitate și extrase din documentaţia pusă la dispoziţie de furnizorul ingredientelor.

2. http://ec.europa.eu/health

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Lasa un Mesaj

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.