Ingrediente

ULEI de JOJOBA


ULEI de JOJOBA BIO, virgin

Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil

Uleiul prezintă o compatibilitate deosebită cu pielea și părul, datorită compoziției asemănătoare sebumului uman, este un ulei complex, care aduce beneficii remarcabile pielii.

Un ulei potrivit pentru orice tip de ten (normal sau uscat, mixt, gras), pătrunde cu ușurință în piele, nu lasă peliculă grasă. Are un profil interesant de acizi graşi (acid gadoleic, erucic, nervonic), conţine o cantitate remarcabilă de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili şi pentru senzaţia uscată după aplicarea pe piele.

Uleiul de jojoba este o alegere bună, potrivit pentru îngrijirea tenului normal, uscat, mixt, gras; protejează împotriva deshidratării, întărește bariera hidrolipidică a pielii, este emolient.

Proprietăţi ale uleiului de jojoba:

  • echilibrant al secreției de sebum,
  • penetrant, nu lasa urme lucioase,
  • protector al filmului hidrolipidic al pielii,
  • emolient,
  • antiinflamator,
  • hranitor,
  • catifelant,
  • ușor cicatrizant,
  • calmant, reechilibrant.

Potrivit pentru:

  • îngrijirea oricărui tip de piele,
  • îmbunătățirea condiției pielii uscate, deshidratate, devitalizate,
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor,
  • menţinerea supleţii şi elasticităţii pielii,
  • atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate,
  • îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații,
  • îngrijirea pielii din zona ochilor.

Utilizarea uleiului de jojoba:

  • dedicat îngijirii tenului mixt/gras sau uscat pentru echilibrare,
  • aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau îngijire, inclusiv după epilare sau bărbierit,
  • inclus în compoziții pentru prevenirea îmbătrânirii pielii, elasticizare și emoliere,
  • ideal ca baza de masaj.

Uleiul de jojoba folosit în produsele cosmetice ”GreenBubble” este certificat de Ecocert.

Metoda de obţinere: prin presare la rece a seminţelor.

Reclame

3 gânduri despre „ULEI de JOJOBA”

Lasa un Mesaj

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.