Crema Anti-aging Booster cu Coenzima Q10
Antiaging, Antirid, Creme, Depigmentare, Fata, Hidratant, Piele Grasa, Piele Uscata, Ten Normal

Crema Anti-aging Booster cu Coenzima Q10


Crema Anti-aging Booster cu Coenzima Q10
Crema Anti-aging Booster cu Coenzima Q10

CREMA ANTI-AGING BOOSTER cu COENZIMA Q10 – in recipient Airless (fara aer)

O cremă ușoară, intră repede în piele, nu lasă pielea grasă, este potrivită pentru toate tipurile de piele (în special pentru tenul mixt/gras). Are un miros ușor, proaspăt, crud datorat ingredientelor.

Întăreşte bariera de protecţie a pielii, îmbunătățește textura de suprafață a pielii, previne apariția ridurilor și atenuarea celor existente prin hidratarea pielii, conține substanțe active responsabile de umplerea „șențulețelor” ridurilor, efect depigmentar cutanat, redă luminozitate și elasticitate tenului, atenuează acneea, conține activ exfoliant care contribuie semnificativ la regenerarea celulară și reînnoirea pielii, conține protecție UV minima.

Cantitate 50g ±5% – 50 lei
Cantitate 85g ±5% – 80 lei

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Ingrediente: apă purificată (plată), extract de castravete*, ulei de jojoba bio, ulei de avocado bio, extract din mai multe plante medicinale, emulsifiant natural, BHA*, coenzima Q10*, niacinamidă (o formă a vitaminei B3)*, oxid de zinc*, acid ferulic*, vitamina C*, vitamina E, acid Kojic*, combinație de 5 uleiuri esentiale (antibacteriene, antiseptice). Fără parfum.

*Informații utile:
EXTRACTUL de CASTRAVETE (realizat prin presare la rece) – descriere şi recomandări: este cunoscut ca fiind benefic în îngrijirea tenului (mixt/gras în special) datorită conținutului bogat de apă (95%), vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, K), minerale (Ca, Fe, Mg, Mn, P, Na, Zn), carbohidrați, proteine, fluoride etc. Proprietăți: hidratant, un bun tonic, conferă luminozitate și suplețe pielii, efect astringent, echilibrează secreția de sebum.

ULEIUL de JOJOBA BIO, virgin – descriere şi recomandări: este un ulei complex, care aduce beneficii remarcabile pielii; adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de piele (gras, mixt, normal sau uscat), are o compoziție asemănătoare sebumului uman și astfel, o compatibilitate deosebită cu pielea și părul. Pătrunde cu ușurință în piele și nu lasă peliculă grasă fiind potrivit pentru orice tip de ten. Protejează împotriva deshidratării, întărește bariera hidrolipidică a pielii. Proprietăţi: favorizează pătrunderea principiilor active în piele, echilibrant al secreției de sebum, emolient și nutritiv în profunzime, contribuie la îmbunătățirea condiției pielii uscate, devitalizate, catifelează și netezește pielea, menține suplețea și elasticitatea pielii, ideal pentru îngrijirea pielii sensibile, eficient în atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate, potrivit pentru îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații și îngrijirea pielii din zona ochilor.

BHA – descriere şi recomandări: acid salicilic natural (obținut din salcie neagră), activ exfoliant, antimicrobian forte şi antiacneic, contribuie semnificativ la regenerarea celulară și reînnoirea pielii, acţionează împotriva microbilor implicaţi în formarea acneei. Reduce liniile fine şi ridurile. Acidul salicilic este de asemenea recunoscut pentru capacitățile sale antimicrobiene şi este folosit ca un remediu pentru diverse stări patologice ale pielii.

COENZIMA Q10 – descriere şi recomandări: este un antioxidant forte, cu acţiune de neutralizare a radicalilor liberi, recunoscut pentru protecţia deosebită pe care o conferă pielii împotriva îmbătrânirii premature. Prezintă o excelentă afinitate față de piele, ajută la restaurarea barierei hidro-lipidice, limitează degradarea colagenului, reduce profunzimea ridurilor și netezește pielea.  Aplicarea regulată, pe termen lung a unui produs cosmetic ce conține coenzima Q10 permite reducerea profunzimii ridurilor, îmbunătățește condiția și aspectul pielii.

VITAMINA B3 (NIACINAMIDA) – descriere şi recomandări: este benefică pentru pielea problematică, în caz de acnee, exces de sebum, roşeaţă, inflamaţii, eficientă în cazurile de hiperpigmentare postinflamatorie; pentru pielea fără probleme deosebite este utilă deoarece ajută la buna funcţionare a barierei naturale de protecţie a pielii, contribuie la menţinerea hidratării şi la reducerea ridurilor, îmbunătăţeşte aspectul general al pielii. Este foarte bine tolerată de orice piele. Proprietăți: atenuează acneea şi petele, hiperpigmentarea, micșorează vizibil porii măriți, redă tonusul și îmbunătățește textura de suprafață a pielii, reduce roşeaţa, previne pierderea apei din piele, redă tonusul elasticitatea, reduce ridurile, uşor efect regulator de sebum.

OXIDUL de ZINC – descriere şi recomandări: este cunoscut pentru efectul antiseptic și de stimulare a vindecării cutanate, folosit în îngrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii și vârstnici, este un excelent filtru protector împotriva radiațiilor UV. Alte proprietăți: formează o barieră de protecţie pe piele, antibacterian, antifungic, antiseptic; inhibă dezvoltarea fungilor și împiedică proliferarea bacteriilor pe piele; protejează pielea de umezeală.

ACID FERULIC – descriere şi recomandări: este unul dintre cei mai potenţi antioxidanţi naturali, un fenol obţinut din surse vegetale cu acţiune de neutralizare a radicalilor liberi, ce încetineşte îmbătrânirea cutanată, este fotoprotector şi contribuie la menținerea sănătății și frumuseții pielii. Efectul antioxidant al acidului ferulic este amplificat prin expunerea pielii la razele ultraviolete, fiind astfel un ingredient potrivit şi pentru cosmeticele de protecţie solară. Proprietăți: antioxidant forte, neutralizează acţiunea radicalilor liberi, fotoprotector, protejează pielea de daunele factorilor externi uşor antiinflamtor, anti-aging, combate formarea ridurilor, ușor iluminator al pielii, favorizează buna funcţionare a membranelor celulare, inhibă uşor producţia melaninei.

VITAMINA C – descriere şi recomandări: este un ingredient activ, natural, prețios, anti-aging remarcabil, antiinflamator potent şi antioxidant forte, ce stimulează sinteza colagenului și sporește elasticitatea pielii, îmbunătățește aspectul tenului ridat, reduce pigmentarea pielii, netezește tenul, susține regenerarea cutanată. Întârzie îmbătrânirea cutanată şi formarea ridurilor, contribuie la repararea daunelor provocate de expunerea la soare și protejează la nivel celular de daunele razelor UV. Conferă un plus de luminozitate pielii, constituie un remediu natural anti-pigmentar dacă este utilizat pe termen lung. Este considerat un factor de întinerire a pielii, utilizat cu succes și în tratamentele dermato-cosmetice regenerative.

VITAMINA E – este un antioxidant puternic de origine vegetală 100%; este esențială pentru sănătatea pielii. Apreciată, de asemenea, ca activ anti-aging și este recomandată pentru îngrijirea pielii uscate, mature sau deteriorate şi pentru regenerare după expunerea la soare. Rolul vitaminei E este în principal de antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant. Proprietăți: antioxidant potent, întârzie procesul de oxidare, antirid, anti-aging, sporește elasticitatea pielii, calmant şi anti-inflamator, contribuie la menţinerea stratului hidro-lipidic al pielii, protejează pielea de daunele generate factorii de mediu, contribuie regenerarea cutanată, promovează epitelizarea şi activitatea enzimelor proprii ale pielii.

Acid KOJIC – activ cosmetic apreciat îndeosebi pentru efectul depigmentar cutanat, inhibând producţia de melanină. Reduce şi estompează petele de vârstă, de soare, pistruii sau alte pigmentări inestetice ale pielii, efect iluminator al pielii. Este folosit cu succes în cazul melasmei şi hiperpigmentării post-inflamatorii. Acidul kojic este apreciat şi ca agent antioxidant. Proprietăţii: inhibă producţia de melanină, estompează petele pigmentare inestetice, conferă luminozitate tenului, îmbunătăţeşte tonusul pielii, antioxidant, neutralizează radicalii liberi, întârzie formarea ridurilor, antibacterian, antifungic. Recomandări: potrivit pentru orice tip de piele,  inclusiv pentru tenul acneic, piele hiperpigmentară, melasmă, piele afectată de pete de bătrâneţe, pistrui.

Cantitate 50g ±5% – 50 lei
Cantitate 85g ±5% – 80 lei

Referinţe:
1. Informațiile disponibile pe site-ul nostru, selecțiile specificațiilor cu privire la proprietățile și beneficiile ingredientelor sunt alcatuite pe baza sintezei literaturii de specialitate și extrase din documentaţia pusă la dispoziţie de furnizorul ingredientelor.

2. http://ec.europa.eu/health

ATENTIONARE!
Se aplica o cantitate mica in jurul ochilor. Produsul se folosește pentru îngrijirea pielii sănătoase. Nu oferim sfaturi medicale, tratament sau diagnostic. Solicitați asistență medicală specializată dacă este necesar!

Produs pentru îngrijirea pielii realizat cu ingrediente naturale.
Produsul se realizează în loturi mici, pe bază de comandă.

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Anunțuri

Lasa un Mesaj

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s