Crema Anti-aging Booster cu Coenzima Q10
Antiaging, Antirid, Creme, Depigmentare, Fata, Hidratant, Piele Grasa, Piele Uscata, Ten Normal

Crema Anti-aging Booster cu Coenzima Q10, NIACINAMIDA (vit. B3)


Crema Anti-aging Booster cu Coenzima Q10
Crema Anti-aging Booster cu Coenzima Q10, NIACINAMIDA

CREMA ANTI-AGING BOOSTER cu COENZIMA Q10, NIACINAMIDA – in recipient  cu capac la 50 g sau recipient Airless (fara aer) la 50 g

O cremă ușoară, intră repede în piele, nu lasă pielea grasă, este potrivită pentru toate tipurile de piele (în special pentru tenul mixt/gras). Are un miros ușor, proaspăt, crud datorat ingredientelor.

Întăreşte bariera de protecţie a pielii, îmbunătățește textura de suprafață a pielii, previne apariția ridurilor și atenuarea celor existente prin hidratarea pielii, conține substanțe active responsabile de umplerea „șențulețelor” ridurilor, efect depigmentar cutanat, redă luminozitate și elasticitate tenului, atenuează acneea, conține activ exfoliant care contribuie semnificativ la regenerarea celulară și reînnoirea pielii, conține protecție UV minima. Crema conține ingrediente fotosensibile nu este recomandată expunerea la razele solare. Soarele accelereaza îmbătrânirea prematură a pielii, expunerea la soare este cauza numărul 1 a semnelor de îmbătrânire și a problemelor pielii.

Cantitate 50g ±5% – 50 lei
Cantitate 85g ±5% – 80 lei

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Mod de păstrare: în loc răcoros, ferit de umezeală și lumină directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare: a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz extern!

Ingrediente: apă purificată (plată), extract de castravete*, ulei de caise, ulei de jojoba bio, ulei de avocado bio, extract din mai multe plante medicinale, emulsifiant natural, coenzima Q10*, niacinamidă (o formă a vitaminei B3)*, oxid de zinc*, vitamina E, acid Kojic*, combinație de 5 uleiuri esentiale (antibacteriene, antiseptice). Fără parfum.

*Informații utile:
EXTRACTUL de CASTRAVETE (realizat prin presare la rece) – descriere şi recomandări: este cunoscut ca fiind benefic în îngrijirea tenului (mixt/gras în special) datorită conținutului bogat de apă (95%), vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, K), minerale (Ca, Fe, Mg, Mn, P, Na, Zn), carbohidrați, proteine, fluoride etc. Proprietăți: hidratant, un bun tonic, conferă luminozitate și suplețe pielii, efect astringent, echilibrează secreția de sebum.

COENZIMA Q10 – descriere şi recomandări: este un antioxidant forte, cu acţiune de neutralizare a radicalilor liberi, recunoscut pentru protecţia deosebită pe care o conferă pielii împotriva îmbătrânirii premature. Prezintă o excelentă afinitate față de piele, ajută la restaurarea barierei hidro-lipidice, limitează degradarea colagenului, reduce profunzimea ridurilor și netezește pielea.  Aplicarea regulată, pe termen lung a unui produs cosmetic ce conține coenzima Q10 permite reducerea profunzimii ridurilor, îmbunătățește condiția și aspectul pielii.

OXIDUL de ZINC – descriere şi recomandări: este cunoscut pentru efectul antiseptic și de stimulare a vindecării cutanate, folosit în îngrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii și vârstnici, este un excelent filtru protector împotriva radiațiilor UV. Alte proprietăți: formează o barieră de protecţie pe piele, antibacterian, antifungic, antiseptic; inhibă dezvoltarea fungilor și împiedică proliferarea bacteriilor pe piele; protejează pielea de umezeală.

Acid KOJIC – activ cosmetic apreciat îndeosebi pentru efectul depigmentar cutanat, inhibând producţia de melanină. Reduce şi estompează petele de vârstă, de soare, pistruii sau alte pigmentări inestetice ale pielii, efect iluminator al pielii. Este folosit cu succes în cazul melasmei şi hiperpigmentării post-inflamatorii. Acidul kojic este apreciat şi ca agent antioxidant. Proprietăţii: inhibă producţia de melanină, estompează petele pigmentare inestetice, conferă luminozitate tenului, îmbunătăţeşte tonusul pielii, antioxidant, neutralizează radicalii liberi, întârzie formarea ridurilor, antibacterian, antifungic. Recomandări: potrivit pentru orice tip de piele,  inclusiv pentru tenul acneic, piele hiperpigmentară, melasmă, piele afectată de pete de bătrâneţe, pistrui.

Cantitate 50g ±5% – 50 lei
Cantitate 85g ±5% – 80 lei

Referinţe:
1. Informațiile disponibile pe site-ul nostru cu privire la indicațiile, proprietățile, beneficiile ingredientelor sunt cu titlu informativ și sunt extrase din documentaţia pusă la dispoziţie de furnizorul ingredientelor, au la bază studii din literatura de specialitate – medicina naturistă, chimie cosmetică, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie. Informațiile nu constituie în niciun fel informații medicale. Pentru orice utilizare în scop medical, consultați un medic specialist.

2. http://ec.europa.eu/health

ATENTIONARE!
Se aplică o cantitate mică în jurul ochilor. Produsul se folosește pentru îngrijirea pielii sănătoase. Nu oferim sfaturi medicale, tratament sau diagnostic. Solicitați asistență medicală specializată dacă este necesar!

Produs pentru îngrijirea pielii realizat cu ingrediente naturale.
Produsul se realizează în loturi mici, pe bază de comandă.

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Anunțuri

Lasa un Mesaj

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s