Crema Anti-aging Booster cu Commiphora Mukul
Antiacneica, Antiaging, Antirid, Creme, Depigmentare, Fata, Hidratant, Piele Grasa, Piele Uscata, Ten Normal

Crema Anti-aging Booster cu Commiphora Mukul, Jojoba, Vitamina B3 (Niacinamida), Vitamina E, Panthenol


Crema Anti-aging Booster cu Commiphora Mukul
Crema Anti-Aging Booster cu Commiphora Mukul

CREMA ANTI-AGING BOOSTER cu COMMIPHORA MUKUL, JOJOBA,  NIACINAMIDA (vit. B3), VITAMINA E, PANTHENOL

Cantitate 50g ±5% – 60 lei

O cremă ușoară, intră repede în piele, nu lasă pielea grasă, este potrivită pentru toate tipurile de piele (în special pentru tenul mixt/gras). Are un miros ușor, proaspăt, natural de plante (crud) datorat ingredientelor.

Întăreşte bariera de protecţie a pielii, îmbunătățește textura de suprafață a pielii, previne apariția ridurilor și atenuarea celor existente prin hidratarea pielii, conține substanțe active responsabile de umplerea „șențulețelor” ridurilor, efect depigmentar cutanat, redă luminozitate și elasticitate tenului, atenuează acneea (antiacneica), conține activ exfoliant care contribuie semnificativ la regenerarea celulară și reînnoirea pielii, conține protecție UV minima. Crema conține ingrediente fotosensibile nu este recomandată expunerea la razele solare. Soarele accelereaza îmbătrânirea prematură a pielii, expunerea la soare este cauza numărul 1 a semnelor de îmbătrânire și a problemelor pielii.

Produs pentru îngrijirea pielii realizat cu ingrediente naturale.
Produsul se realizează în loturi mici, pe bază de comandă.

Imaginea este cu titlu de prezentare. Produsul se livrează în recipient cu capac sau Airless (fara aer).

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Mod de păstrare: fiind un produs sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă la o temperatură între 5 – 25°C, în loc uscat, răcoros, ferit de razele solare, lumină directă, umezeală, îngheț. La acest gen de preparate trebuie ținut cont de faptul că textura se poate modifica ușor în funcție de temperatura mediului ambiant în care sunt păstrate.

Date de siguranţă, precauții în utilizare: a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz extern,  cosmetic.

Ce trebuie sa stii despre expunerea la soare: soarele accelereaza îmbătrânirea prematură a pielii, expunerea îndelungată, fără protecție la soare este cauza numărul 1 a semnelor de îmbătrânire și a problemelor pielii.

!Acest produs este realizat manual, în mod responsabil, din ingrediente vegetale naturale.

Ingrediente: apă purificată (plată), extract de castravete, ulei de caiseulei de jojoba bio, ulei de avocado bio, extract din plante medicinale, emulsifiant natural, commiphora mukul*, niacinamidă (o formă a vitaminei B3), oxid de zinc*, vitamina E, panthenol, acid Kojic*, combinație de 5 uleiuri esentiale (antibacteriene, antiseptice). Fără parfum.

*Informații utile:

COMMIPHORA MUKUL (Guggul), extract CO2 – descriere şi recomandări: este un arbust răspândit preponderent în India și Pakistan. Rășina sa este folosită în medicina tradițională ayurvedică de sute de ani ca antiinflamator puternic, pentru tratarea inflamațiilor, gingivitelor, cariilor, gutei, reumatismului și hemoroizilor.

Extractul de Commiphora Mukul (Guggul) are rol antiinflamator și regenerant.

În urma unui studiu** comparativ între proprietățile antirid ale coenzimei Q10 și cele ale extractului de Commiphora Mukul standardizat, s-a constatat că ambele stimulează proliferarea fibroblaștilor și sinteza colagenului de tip I, însă extractul reușește, în plus, să inhibe și activitatea elastazei (și implicit a matrix metaloproteinazelor), responsabilă cu degradarea matricei extracelulare.

Contraindicații: interzis femeilor însărcinate sau care alăptează.

** Restorative Effects of Supercritical Guggul Extract in Cosmetic Applications (Authors: Dr. S.J. Melnick, C. Ramachandran, A. Resek, Dharma Biomedical LLC, Florida, USA Dr. K.-W. Quirin, Dr. D. Gerard, A. Cawelius, Rehlingen, Germany).

OXIDUL de ZINC – descriere şi recomandări: este cunoscut pentru efectul antiseptic și de stimulare a vindecării cutanate, folosit în îngrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii și vârstnici, este un excelent filtru protector împotriva radiațiilor UV. Alte proprietăți: formează o barieră de protecţie pe piele, antibacterian, antifungic, antiseptic; inhibă dezvoltarea fungilor și împiedică proliferarea bacteriilor pe piele; protejează pielea de umezeală.

Acid KOJIC – activ cosmetic apreciat îndeosebi pentru efectul depigmentar cutanat, inhibând producţia de melanină. Reduce şi estompează petele de vârstă, de soare, pistruii sau alte pigmentări inestetice ale pielii, efect iluminator al pielii. Este folosit cu succes în cazul melasmei şi hiperpigmentării post-inflamatorii. Acidul kojic este apreciat şi ca agent antioxidant. Proprietăţii: inhibă producţia de melanină, estompează petele pigmentare inestetice, conferă luminozitate tenului, îmbunătăţeşte tonusul pielii, antioxidant, neutralizează radicalii liberi, întârzie formarea ridurilor, antibacterian, antifungic. Recomandări: potrivit pentru orice tip de piele,  inclusiv pentru tenul acneic, piele hiperpigmentară, melasmă, piele afectată de pete de bătrâneţe, pistrui.

Cantitate 50g ±5% – 60 lei

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Referinţe:
1. Informațiile disponibile pe site-ul nostru cu privire la indicațiile, proprietățile, beneficiile ingredientelor sunt cu titlu informativ și sunt extrase din documentaţia pusă la dispoziţie de furnizorul ingredientelor, au la bază studii din literatura de specialitate – medicina naturistă, chimie cosmetică, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie. Informațiile nu constituie în niciun fel informații medicale. Pentru orice utilizare în scop medical, consultați un medic specialist.

2. http://ec.europa.eu/health

ATENTIONARE!
Produsul se folosește pentru îngrijirea pielii sănătoase. Nu oferim sfaturi medicale, tratament sau diagnostic. Solicitați asistență medicală specializată dacă este necesar!

Lasa un Mesaj

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.