Crema Naturala cu Extract de Castravete (extract realizat prin presare la rece)


Crema cu extract de castravete realizat prin presare la rece

Crema naturala cu extract de castravete (extract realizat prin presare la rece)

CREMA cu EXTRACT de CASTRAVETE (extract realizat prin presare la rece) pentru îngrijirea tenului mixt/gras – 30 lei (50g)/ 40 lei (70g)/ 75 lei (150g)

Produs realizat din ingrediente naturale.
Produsul se realizează în loturi mici, pe bază de comandă.
Întăreşte bariera de protecţie a pielii, îmbunătățește textura de suprafață a pielii, micșorează vizibil porii măriți, previne pierderea apei din piele, redă elasticitatea, reduce ridurile, atenuează acneea şi petele.
Ingrediente: extract de castravete*, ulei floarea soarelui presat la rece*, unt de cocos*, ceară de albine*, oxid de zinc*, ceară de măsline, vitamina B3 (niacinamidă)*, provitamina B5 (panthenol)*, vitamina E*, conservant natural, ulei esențial de Tea Tree*, acid citric, vitamina C*.

*Informații utile:
EXTRACTUL de CASTRAVETE (realizat prin presare la rece) – este cunoscut ca fiind benefic în îngrijirea tenului (mixt/gras în special) datorită conținutului bogat de apă (95%), vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, K), minerale (Ca, Fe, Mg, Mn, P, Na, Zn), carbohidrați, proteine, fluoride etc. Proprietăți: hidratant, un bun tonic, conferă luminozitate și suplețe pielii, efect astringent, echilibrează secreția de sebum.

ULEIUL de FLOAREA SOARELUI presat la rece – este un ulei cu o textură non-grasă, nu lasă pielea uleioasă; menține starea de sănătate a pielii datorită celui mai important atuu: conținutul ridicat de vitamina E, A, C și D. Vitamina E este esențială în prevenirea deteriorarii celulelor pielii sensibile, de către lumina ultravioletă (raze UVA), de la soare. În plus, studiile au arătat că vitamina E îmbunătățește aspectul pielii, poate ajuta în fazele procesului de cicatrizare, poate netezi ridurile existente. Proprietăți: antioxidant forte, calmant, emolient, hidratant. De mare ajutor în cazurile de acnee, eczeme, inflamații ale pielii, indicat și pentru pielea sensibilă a nou-nascuților. Vitaminele din uleiul de floarea soarelui alături de carotenoide (au rol de antioxidanți, acționează contra îmbătrânirii premature și contra apariției petelor pe piele) ajută la formarea unei bariere protectoare pe piele, acest ulei fiind excelent împotriva acneei.

UNT de COCOS – descriere şi recomandări: nerafinat și nedezodorizat, păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră. Proprietăţi: nutritiv, hrănște pielea și reduce procesul de deshidratare, calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare), emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită, contribuie la restaurarea barierei hidro-lipidice a pielii. La ce vă poate ajuta: îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre, calmarea pielii afectate de roşeaţă, iritații, îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebeluşilor, îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor.

CEARA de ALBINE – este un ingredient natural folosit din vechime în produsele cosmetice, medicinale şi pentru prepararea lumânărilor. Fiind un ingredient care conferă pielii supleţe şi catifelare, a fost apreciată din cele mai vechi timpuri pentru acţiunea restructurantă şi elasticizantă. Are efect calmant şi ajută pielea să reţină umezeala. Are rol de barieră de protecţie formând un strat fin pe piele.

OXIDUL de ZINC este cunoscut pentru efectul antiseptic și de stimulare a vindecării cutanate, folosit în îngrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii și vârstnici. Proprietăți: formează o barieră de protecţie pe piele, antibacterian, antifungic, antiseptic; inhibă dezvoltarea fungilor și împiedică proliferarea bacteriilor pe piele; protejează pielea de umezeală, util în special la fesele bebelușilor.

Vitamina B3 (NIACINAMIDA) este benefică pentru pielea problematică, în caz de acnee, exces de sebum, roşeaţă, inflamaţii, eficientă în cazurile de hiperpigmentare postinflamatorie. Pentru pielea fără probleme deosebite  – ajută la buna funcţionare a barierei naturale de protecţie a pielii, contribuie la menţinerea hidratării şi la reducerea ridurilor, îmbunătăţeşte aspectul general al pielii. Este foarte bine tolerată de orice piele. Proprietăți: atenuează acneea şi petele, hiperpigmentarea, micșorează vizibil porii măriți, redă tonusul și îmbunătățește textura de suprafață a pielii, reduce roşeaţa, previne pierderea apei din piele, redă tonusul elasticitatea, reduce ridurile, uşor efect regulator de sebum.

Provitamina B5 (PANTHENOLUL) este un element esenţial pentru organism. Odată ce pătrunde în piele se transformă rapid în acid pantotenic, cu rol important în activitatea celulelor și a țesuturilor. Aplicarea pe piele a produselor ce conțin panthenol stimulează sinteza keratinocitelor și proliferarea fibroblastelor (celule constitutive ale epidermei) favorizând astfel vindecarea leziunilor şi accelerarea regenerării pielii, în plus, crește nivelul de hidratare și are efect anti-inflamator.  Proprietăți: anti-inflamator, calmează pielea afectată de iritații, mâncărimi sau arsuri, înțepături; cicatrizant, promovează epitelizarea și repararea leziunilor, hidratant, menține hidratarea pielii, reduce procesul de deshidratare, util în îngrijirea pielii sensibile ( inclusiv cea a copiilor), deteriorată, descuamată, îngrijirea zonelor afectate de leziuni, îngrijirea și regenerarea pielii după expunerea la soare, după ras, epilat. La nivelul firului de păr panthenolul se fixează la suprafața keratinei, îl îmbracă și-l netezește, conferindu-i strălucire și vigoare sporită.

Vitamina E – este un antioxidant puternic de origine vegetală 100%; este esențială pentru sănătatea pielii. Apreciată, de asemenea, ca activ anti-aging și este recomandată pentru îngrijirea pielii uscate, mature sau deteriorate şi pentru regenerare după expunerea la soare. Rolul vitaminei E este în principal de antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant. Proprietăți: antioxidant potent, întârzie procesul de oxidare, antirid, anti-aging, sporește elasticitatea pielii, calmant şi anti-inflamator, contribuie la menţinerea stratului hidro-lipidic al pielii, protejează pielea de daunele generate factorii de mediu, contribuie regenerarea cutanată, promovează epitelizarea şi activitatea enzimelor proprii ale pielii.

ULEI ESENŢIAL (MELALEUCA ALTERNIFOLIA) TEA TREE – poate fi considerat un produs indispensabil din trusa de îngrijire a familiei, fiind de mare ajutor în caz de infecții virale și bacteriene. Este purifiant, antiseptic și poate fi aplicat cu moderație inclusiv la copiii mici. Este folosit cu succes în caz de acnee, abcese, erupții, herpes, negi.
Uleiul esenţial de Tea Tree are virtuţi incontestabile și dovedite, acţionează eficient împotriva infecţiilor bacteriene, virale și fungice, și este considerat a fi unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice. Acţiune benefică asupra pielii afectate de acnee, rozacee, acnee juvenilă – preventiv sau curativ. Proprietăţi: antibacterian potent, cu spectru larg, antifungic, remarcat pentru eficiența sa împotriva Candida, antiviral și antiparazitar cutanat, purifiant, curăță pielea afectată de diferite infecții, antiseptic, stimulant şi tonic, antiinfecţios general. La ce vă poate ajuta: purificarea și curățarea pielii, îngrijirea și igiena tenului gras, a tenului cu probleme, acnee juvenilă, acnee rozacee, eczeme, herpes, igiena pielii în general, abces cutanat, infecţii localizate, erupţii cutanate, plăgi şi piele suprainfectată etc.

Vitamina C – descriere şi recomandări: este un ingredient activ, natural, prețios, anti-aging remarcabil, antiinflamator potent şi antioxidant forte, ce stimulează sinteza colagenului și sporește elasticitatea pielii, îmbunătățește aspectul tenului ridat, reduce pigmentarea pielii, netezește tenul, susține regenerarea cutanată. Întârzie îmbătrânirea cutanată şi formarea ridurilor, contribuie la repararea daunelor provocate de expunerea la soare și protejează la nivel celular de daunele razelor UV. Conferă un plus de luminozitate pielii, constituie un remediu natural anti-pigmentar dacă este utilizat pe termen lung. Este considerat un factor de întinerire a pielii, utilizat cu succes și în tratamentele dermato-cosmetice regenerative.

Cantitate 50g ±5% – 30 lei
Cantitate 70g ±5% – 40 lei
Cantitate 150g ±5% – 75 lei

ATENTIONARE!
Informațiile/eventualele discuții de pe acest site nu sunt destinate pentru a vindeca, trata, diagnostica și nu trebuie luate ca sfaturi medicale.
Solicitați asistență medicală specializată dacă este necesar!

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Anunțuri

Lasa un Mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s