Balsam buze fresh cu shea si menta
Balsam buze, Balsam Buze Fresh

Balsam Buze Fresh cu Unt Shea, Cocos si Menta


Balsam buze fresh cu shea si menta
Balsam buze fresh cu shea, cocos si menta

BALSAM DE BUZE FRESH 100% NATURAL cu UNT SHEA, COCOS si ULEI ESENTIAL MENTA

Balsam de buze realizat manual din uleiuri și unturi vegetale. Hidratant, emolient, hrănitor, protector, previne uscarea și crăparea buzelor, efect răcoritor, stimulează circulația la nivel local.
Consistență solidă, structură fină.

Cantitate 5 g – 8 lei

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Ingrediente: unt shea bio*, unt de cocos*, ceară albine* și ulei esențial de mentă*.
Nu conține conservanți, coloranți, grăsimi animale, parfumuri artificiale sau aditivi chimici.

*Informații utile:
UNTUL de SHEA BIO – potrivit pentru pielea uscată; este nutritiv (hrăneşte pielea în profunzime), emolient (redă elasticitate și finețe pielii), acțiune hidratantă (ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii), protejează pielea. Alte proprietăți: antioxidant (reduce semnele de îmbătrânire ale pielii), antiinflamator (calmează iritaţiile cutanate), anticancerigen, antibacterial, epitelizant (facilitează regenerarea pielii deteriorate).

UNT de COCOS – descriere şi recomandări: nerafinat și nedezodorizat, păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră. Proprietăţi: nutritiv, hrănște pielea și reduce procesul de deshidratare, calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare), emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită, contribuie la restaurarea barierei hidro-lipidice a pielii. La ce vă poate ajuta: îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre, calmarea pielii afectate de roşeaţă, iritații, îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebeluşilor, îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor.

CEARA de ALBINE BIO – este un ingredient natural folosit din vechime în produsele cosmetice, medicinale şi pentru prepararea lumânărilor. Fiind un ingredient care conferă pielii supleţe şi catifelare, a fost apreciată din cele mai vechi timpuri pentru acţiunea restructurantă şi elasticizantă. Are efect calmant şi ajută pielea să reţină umezeala. Are rol de barieră de protecţie formând un strat fin pe piele.

ULEI ESENȚIAL de MENTĂ – proprietăţi: antiseptic general, antiinflamator, astringent, stimulent al sistemului nervos, vasoconstrictor etc.
A nu se utiliza niciodată nediluat!

Cantitate 5 g – 8 lei

Referinţe:
1. Informațiile disponibile pe site-ul nostru, selecțiile specificațiilor cu privire la proprietățile și beneficiile ingredientelor sunt alcatuite pe baza sintezei literaturii de specialitate și extrase din documentaţia pusă la dispoziţie de furnizorul ingredientelor.

2. http://ec.europa.eu/health

ATENTIONARE!
Produsul se folosește pentru îngrijirea buzelor. Nu oferim sfaturi medicale, tratament sau diagnostic. Solicitați asistență medicală specializată dacă este necesar!

Produs pentru îngrijirea pielii realizat cu ingrediente naturale.
Produsul se realizează în loturi mici, pe bază de comandă.

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Anunțuri

Lasa un Mesaj

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s