Crema de Corp cu Ulei de Masline, Extract de Tei, Ulei Esential de Busuioc


Crema Naturala cu Ulei de Masline si Busuioc

Crema de Corp cu Ulei de Masline Extravirgin, Extract de Tei, Ulei Esential de Busuioc – copyright: pixazy.com

CREMA de CORP cu ULEI de MASLINE EXTRAVIRGIN, EXTRACT de TEI, ULEI ESENTIAL de BUSUIOC – 30 lei (150g/160ml); 15 lei (50g/54ml)

Produs realizat din ingrediente naturale.
Produsul se realizează în loturi mici pe bază de comandă.

Cremă de corp nutritivă, realizată din uleiuri și unturi vegetale.

Tratament intensiv pentru piele. O cremă de corp valoroasă pentru piele, îmbogățită cu ulei de măsline extravirgin, unt de cocos, vitamina E, concentrat de tei, care regenerează și hrănește epiderma. Crema ajută la combaterea pielii uscate și foarte uscate, protejează pielea de agresiunile externe.
Fără parfum.
Ingrediente: apă, extract de tei*, ulei de măsline extravirgin*, unt de cocos*, ceară de albine*, oxid de zinc*, ceară de măsline, vitamina E*, conservant aprobat Ecocert, ulei esențial de busuioc*.

*Informații utile:
EXTRACTUL de TEI – teiul este prin excelență un remediu de nădejde în tratamentul multor afecțiuni, în special al celor cronice. Voi enumera câteva din principalele sale acțiuni și indicații: pentru UZ EXTERN – calmant bun pentru piele, emolient, antiinflamator mediu; indicat în: erupții cutanate, psoriazis, acnee, riduri, cuperoză, reducerea stresului. Mirosul este încântător, cu o aromă inconfundabilă, efect de relaxare.

ULEIUL de MASLINE EXTRAVIRGIN – aduce multiple beneficii pentru piele şi păr datorită conținutului ridicat de antioxidanți, este nutritiv, emolient. Protejează pielea de deshidratare, atenuează efectele îmbătrânirii cutanate. Proprietăți: emolient şi nutritiv, hrăneşte pielea în profunzime şi echilibrează sistemul natural de hidratare al pielii, antioxidant, protejează împotriva acţiunii nefaste a radicalilor liberi şi reduce efectele îmbătrânirii, uşor antiinflamator și reparator, calmant, reduce roşeaţa şi iritaţiile, foarte blând, este bine tolerat şi de pielea sensibilă.

UNTUL de COCOS – descriere şi recomandări: nerafinat și nedezodorizat, păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră. Proprietăţi: nutritiv, hrănște pielea și reduce procesul de deshidratare, calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare), emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită, contribuie la restaurarea barierei hidro-lipidice a pielii. La ce vă poate ajuta: îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre, calmarea pielii afectate de roşeaţă, iritații, îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebeluşilor, îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor.

CEARA de ALBINE – este un ingredient natural folosit din vechime în produsele cosmetice, medicinale şi pentru prepararea lumânărilor. Fiind un ingredient care conferă pielii supleţe şi catifelare, a fost apreciată din cele mai vechi timpuri pentru acţiunea restructurantă şi elasticizantă. Are efect calmant şi ajută pielea să reţină umezeala. Are rol de barieră de protecţie formând un strat fin pe piele.

OXIDUL de ZINC este cunoscut pentru efectul antiseptic și de stimulare a vindecării cutanate, folosit în îngrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii și vârstnici. Proprietăți: formează o barieră de protecţie pe piele, antibacterian, antifungic, antiseptic; inhibă dezvoltarea fungilor și împiedică proliferarea bacteriilor pe piele; protejează pielea de umezeală, util în special la fesele bebelușilor.

VITAMINA E – este un antioxidant puternic de origine vegetală 100%; este esențială pentru sănătatea pielii. Apreciată, de asemenea, ca activ anti-aging și este recomandată pentru îngrijirea pielii uscate, mature sau deteriorate şi pentru regenerare după expunerea la soare. Rolul vitaminei E este în principal de antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant. Proprietăți: antioxidant potent, întârzie procesul de oxidare, antirid, anti-aging, sporește elasticitatea pielii, calmant şi anti-inflamator, contribuie la menţinerea stratului hidro-lipidic al pielii, protejează pielea de daunele generate factorii de mediu, contribuie regenerarea cutanată, promovează epitelizarea şi activitatea enzimelor proprii ale pielii.

ULEI ESENȚIAL de BUSUIOC – descriere şi recomandări: este des utilizat în aromaterapie, fiind energizant şi tonic al sistemului nervos, cunoscut şi pentru efectul antiviral, digestiv, antispasmodic, antidepresiv; benefic şi poate fi de ajutor în migrenele declanşate de stres. Proprietăţi: tonic general, antidepresiv, tonic al sistemului nervos, antispasmodic potent, antiviral, echilibrant şi reconfortant emoţional. La ce vă poate ajuta: oboseală, stres, surmenaj, nervozitate, depresie, anxietate, dureri de cap, migrene, stări tensionate, dureri şi crampe musculare etc.

Cantitate 150g (160ml) ±5% – 30 lei
Cantitate 50g (54ml) ±5% – 15 lei

ATENTIONARE!
Informațiile/eventualele discuții de pe acest site nu sunt destinate pentru a vindeca, trata, diagnostica și nu trebuie luate ca sfaturi medicale.
Solicitați asistență medicală specializată dacă este necesar!

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Anunțuri

Lasa un Mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s