Crema Naturala cu Ulei de Caise


Crema Naturala cu Ulei de CaiseCREMA NATURALA cu ULEI CAISE – 20 lei (50g) / 28 lei (70g) / 50 lei (150g)

Produs realizat din ingrediente naturale.
Produsul se realizează în loturi mici pe bază de comandă.

Cremă realizată manual din uleiuri și unturi vegetale. Crema este potrivită pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele, în special cea ternă, uscată, matură.

Ingrediente: apă plată, ulei caise bio*, unt cocos, ceară de albine bio, emulsifiant natural, vitamina E, conservant natural și ulei esential de lemongrass.

*Informații utile:
ULEIUL de CAISE – descriere şi recomandări: uleiul este extras din sâmburii de caise; se prezintă ca fiind un lichid clar, gălbui, având vâscozitate redusă și miros uşor, caracteristic; are o textură uşoară, pătrunde bine în piele și nu lasă film gras. Este considerat un ingredient universal, făcând parte din compoziția numeroaselor produse cosmetice de înfrumusețare și îngrijire a tenului și corpului; este apreciat pentru efectul regenerator, iluminator, hidratant, de întinerire și revitalizare a pielii, utilizat în numeroase produse cosmetice. Pe piele: absorbţie rapidă. Proprietăţi: regenerator, revitalizant, hidratant, hrănitor, ameliorează efectele îmbătrânirii cutanate, delicat, reduce discomfortul pielii uscate, iluminator şi satinant, protector împotriva deshidratării, uşor antiinflamator, ameliorează mâncărimile şi roşeaţa, consolidează filmul hidrolipidic. Ajuta la: îngrijirea tenului uscat, matur, îngrijirea pielii lipsite de tonicitate, îngrijirea pielii lipsite de luminozitate, îngrijirea zonei ochilor etc.

Cantitate 50g ±5% – 20 lei
Cantitate 70g ±5% – 28 lei
Cantitate 150g ±5% – 50 lei

ATENTIONARE!
Informațiile/eventualele discuții de pe acest site nu sunt destinate pentru a vindeca, trata, diagnostica și nu trebuie luate ca sfaturi medicale.
Solicitați asistență medicală specializată dacă este necesar!

COMANDA AICI.

greenbubble.ro

Anunțuri

Lasa un Mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s